Ivanhoe Office

Before our clients took this space over, the existing office space was dark, cluttered and uninspiring. The office space, whilst a small footprint of 150m2 was able to be completely reconfigured and refurbished to allow for a new a corporate entry and reception area, private office space, two meeting rooms, an open plan workspace for up to 8 staff and a generous tea room and breakout area. Solid partitions were replaced with glass and slatted timber screens, green wall and indoor plants were introduced to improve staff amenity and functional yet attractive storage and cabinetry solutions were integrated throughout.

 

Credits: James Lauritz Photography

Project Status: Complete

 

 

Ivanhoe Office

Before our clients took this space over, the existing office space was dark, cluttered and uninspiring. The office space, whilst a small footprint of 150m2 was able to be completely reconfigured and refurbished to allow for a new a corporate entry and reception area, private office space, two meeting rooms, an open plan workspace for up to 8 staff and a generous tea room and breakout area. Solid partitions were replaced with glass and slatted timber screens, green wall and indoor plants were introduced to improve staff amenity and functional yet attractive storage and cabinetry solutions were integrated throughout.

 

Credits: James Lauritz Photography

Project Status: Complete